Huevos Rancheros Tacos
Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας)
25 λεπτά
Μερίδες
4
Πικάντικη Γεύση
Hot
Υλικά
10
Υλικά
Tacos
- 225 γρ. λουκάνικο chorizo, ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 βαζάκι (226 γρ.) Old El Paso™ Original Chunky Salsa Mild
- 8 αυγά κανονικού μεγέθους
- 4 κουταλιές της σούπας γάλα
- Αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 25 γρ. βούτυρο
- 8 Old El Paso™ Original Taco Kit
- 40 γρ. τυρί Cheddar, τριμμένο
Για το σερβίρισμα
- Ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
Βήματα Συνταγής
- Θερμάνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό, και έπειτα ρίξτε το chorizo. Βάλτε τη φωτιά στο χαμηλό και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, για περίπου 5 λεπτά, μέχρι το chorizo να αρχίσει να βγάζει το λίπος του.
- Προσθέστε το κρεμμύδι, δυναμώστε τη φωτιά στο μέτριο, και μαγειρέψτε για άλλα 5-6 λεπτά, έως ότου το chorizo γίνει τραγανό και το κρεμμύδι μαλακώσει ελαφρώς. Ρίξτε τη σάλτσα και ανακατέψτε, σιγοβράζοντας για 3-4 λεπτά· αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό.
- Στο μεταξύ, χτυπήστε τα αυγά και το γάλα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι.
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε το μείγμα των αυγών και μαγειρέψτε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, ώστε να αυγά να γίνουν χτυπητά και όχι ομελέτα. Αποσύρετε από τη φωτιά.
- Ζεστάνετε τα tacos σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Με ένα κουτάλι, γεμίστε τα tacos με το μείγμα του chorizo, και βάλτε από πάνω τα χτυπητά αυγά και τριμμένο τυρί. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Εξειδικευμένες Συμβουλές
- Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε μια πολύ λεπτά κομμένη κόκκινη πιπεριά τσίλι.
- Προσέξτε να μην παραψήσετε τα χτυπητά αυγά –θα συνεχίσουν να ψήνονται μέσα στο ζεστό τηγάνι ακόμα κι αφού το βγάλετε από τη φωτιά, γι’ αυτό μαγειρέψτε τα μόνο μέχρι να πάρουν στέρεα μορφή.