Burritos για Πρωινό με Καπνιστό Σολομό, Αυγά & Αβοκάντο
Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας)
25 λεπτά
Μερίδες
4
Πικάντικη Γεύση
Mild
Υλικά
10
Υλικά
Για τα burritos
- 5 μεγάλα αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 15 γρ. βούτυρο
- 4 Old El Paso™ Super Soft Large Flour Tortillas
- 200 γρ. πλήρες μαλακό τυρί
- 200 γρ. φέτες καπνιστού σολομού
- 1 ώριμο αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς το κουκούτσι, και κομμένο σε φέτες
Για το σερβίρισμα
- Old El Paso™ Original Chunky Salsa Mild
- Φέτες λάιμ
Κρέας/Ψάρι/Για Χορτοφάγους
- Ψάρι
Βήματα Συνταγής
- Με ένα πιρούνι, χτυπήστε τα αυγά μαζί με το γάλα μέσα σε ένα μικρό μπολ. Πασπαλίστε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανάλογα με την προτίμησή σας.
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε το μείγμα των αυγών και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα με μια σπάτουλα ώστε τα αυγά να μην ομογενοποιηθούν εντελώς. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά.
- Απλώστε σε κάθε tortilla το ¼ του μαλακού τυριού, αφήνοντας απόσταση 2 εκ. από τις άκρες γύρω-γύρω. Προσθέστε μία στρώση καπνιστού σολομού. Βάλτε στο κέντρο κάθε tortilla το ¼ των χτυπητών αυγών και προσθέστε τις φέτες αβοκάντο. Πασπαλίστε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
- Διπλώστε τα πλάγια της tortilla περίπου 2 εκ. πάνω από τη γέμιση, και τυλίξτε σφιχτά ώστε να περικλείσετε πλήρως τη γέμιση. Κόψτε τα burritos στη μέση και σερβίρετε με σάλτσα και φέτες λάιμ.
Εξειδικευμένες Συμβουλές
- Αν θέλετε τα αυγά σας πιο πικάντικα, προσθέστε μια ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά τσίλι ή λίγη σάλτσα καυτερής πιπεριάς.
- Αντί για καπνιστό σολομό, δοκιμάστε να βάλετε μια λεπτή φέτα καπνιστού ζαμπόν ή καπνιστού σκουμπρί.